«Посилка успіху»




 Я дуже пишаюся тим, що пройшла відбір до унікального проекту «Посилка успіху». З 2011 року благодійна організація Klitschko Foundation («Фонд Кличко») проводить в Україні тренінги для вчителів фізичної культури. На яких навчає методів ефективного викладання та допомагає залучити учнів до активного способу життя, занять спортом як в школі, так і поза її межами.
Але пандемія внесла свої корективи. Команда фонду перейшла на дистанційний формат роботи, зустрічі почали відбуватись у Zoom в он-лайн.
Вчителі фізичного виховання мають можливість взяти участь у двох етапах: теоретичному ― прослухати серію вебінарів від команди Klitschko Foundation та запрошених спікерів, а також практичному ― закріпити отримані знання та навички, працюючи в групах он-лайн
За цей тиждень пройшли дуже цікаві лекції з «Самовизначення та командної роботи», спікер Аліна Носенко, директор Klitschko Foundation. Море позитиву та натхнення отримала я від заходу. Спікери Марія Поливода та Софія Тарасюк з цікавістю познайомили з «Внутрішніми та зовнішніми каналами комунікації у проекті». Де були розглянути питання: чому треба комунікувати, як, з ким, за допомогою яких платформ та додатків. Інформація була дуже цінна та пізнавальна, так надихає, мотивує.
Все-таки живе спілкування має значні переваги. Дуже сподіваюся на особисті зустрічі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Круті новини для школярів!

Фінал обласної учнівської олімпіади відбувся!

Нагородження відбулося!