"ПОСИЛКА УСПІХУ"



Вже третій тиждень я з захопленням проходжу навчання у благодійній організації Klitschko Foundation («Фонд Кличко») в проекті «Посилка успіху».
Який проводить в Україні тренінги для вчителів фізичної культури. Де навчає методів ефективного викладання та допомагає залучити учнів до активного способу життя, занять спортом як в школі, так і поза її межами.
Дуже пізнавальну, цікаву та корисну лекцію з «Булінгу» провела спікер 
Катерина Гольцберг, яка допомогла опанувати базові практичні знання для роботи з ситуацією Булінгу (цькування).
За допомогою Катерини, розглянули тему Булінгу в шкільному середовищі з теоретичних позицій та з позиції практики, як актуальну соціально-педагогічну та психологічну проблему сучасності, визначили поняття булінгу, сутнісні ознаки, основні причини, форми прояву цього явища. Визначили основні риси, проаналізували основні механізми його розвитку, рольову структуру Булінгу та висвітлити наслідки для всіх учасників цього явища (для жертв булінгу, булерів, спостерігачів).
Були запропоновані відео «Насилие предотвратимо, когда знаєш его признаки» та «То что нас обьединяет».
В рамках профілактичної роботи у школі, за представленими напрямками, надала поради тренінгів з учнями «Як я вмію стримувати негативні емоції. Профілактика проявів агресії», «Умій сказати НІ», «Ми проти насильства у школі», «Формування навичок комунікації», «Формування відповідальності щодо власної поведінки», «Ми – проти агресії».
Дякую Катерині за інформацію, яка була дуже цінна, корисна та пізнавальна.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Круті новини для школярів!

Фінал обласної учнівської олімпіади відбувся!

Нагородження відбулося!